Marianne Kube – akvarellmålare

Ateljé

Hölö kyrkskola
Hölö Kyrkskola

Ateljé

Jag har min ateljé i Kulturcentrum Hölö Kyrkskola, en skola från slutet av 1800-talet med bl.a. en vacker och ändamålsenlig utställningslokal. I skolan pågår mycket kreativ verksamhet av konstnärer och konsthantverkare som ger mig inspiration. Jag leder även kurser där, bl.a. kroki.

Du är välkommen att besöka mig i ateljé, men även till sommarbostaden Kallasvik 4 på Mörkö för att se min konst, men kontakta mig först.
Se vidare under Kontakt.

Ateljén i Kyrkskolan
Ateljén inför julutställning

Beställningar

Utöver min fria konstutövning arbetar jag också med beställningsuppdrag som t ex porträttmålningar och "gårdamålningar". Kanske är det så att du vill ge bort en födelsedagspresent eller en julklapp till en närstående person? Välkommen med din förfrågan.

Företag och konstföreningar

är mycket välkomna, jag ordnar gärna visningar av ateljén och mina verk för upp till 15 personer. Vi kommer att få en trevlig samvaro i skärgårdsmiljö, kanske med lite vin och ost och tilltugg… boka i god tid!
Till företag kan jag bl a erbjuda julkort, inbjudningskort, illustrationer i t ex årsredovisningar samt bokillustrationer och affischer. Eller söker du kanske efter en gåva till en förtjänt medarbetare?

Exempel på arbeten

Här hittar du några exempel på illustrationer jag gjort. Klicka på bilden för att få den större. Du kan sedan stega dig igenom galleriet med knapparna på bildernas sidor.

Jag målar gärna en akvarell utifrån ett gammalt foto som du vill "förstora" och föreviga, kanske ett foto på din gamla farmor i unga år eller liknande. Se även i Galleri under Signes -20 tal.


Alla bilder och foton: Marianne Kube ©